Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Cevahir konuk evi açıldı
 Cevahir Konukevi, Samsat Meydanında yeni yerinde törenle hizmete açıldı

 Açılışa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Balıkesir Edremit kaymakamı Abdulhamit Erguvan Vali Yardımcıları Ramazan Kurnaz, Aylin kırcı Duman,  Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra, siyasetçi,bürokrat ve iş dünyasından olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

açılış törenine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Cevahir’in yer değişti ama lezzet tadı değişmedi ben Asuman hanıma Şanlıurfa^’ ya böyle bir mekan kazandırdığı izin başta kendisine ve katkısı olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

 Cevahir Asuman Yazmacı ise konuşmasına, “Bugün burada yeni bir kaknüsün doğum gününü kutluyoruz davetimize icabet eden Başta Sayın valimize Belediye başkanlarımıza açılışımıza katılan tüm davetlilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 daha sonra  hazırlanan ikramlar davetlilere ikram edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49