Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

ÇETİNKAYA, PİAZZA AVM’DE AÇILDI

“Artık biz de Urfalıyız” sloganıyla Şanlıurfa halkıyla buluşmak için Piazza AVM’yi seçen Çetinkaya Grubu’nun Şanlıurfa mağazası seçkin bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninin ardından ziyaretçilerini konuk etmeye başladı.

Sektöründeki 61 yıllık tecrübesi ile Şanlıurfalı tüketicilerle buluşan Çetinkaya Mağazasının açılış törenine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı.

Mağazada, açılışa özel tişört ve taytlarlar 4,90, elbiseler 9,90, ayakkabılar 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. A’dan Z’ye binlerce ürün daha ilk günden ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Çetinkaya Mağazası, birbirinden özel tasarımlarıyla bayan, erkek, çocuk, aktif spor ve casual giyim çeşitlerinde kazançlı alışveriş imkânı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49