Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Çelik'ten ambargo açıklaması
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Rusya'nın Türkiye'ye gıda ambargosu uygulayacağı iddialarına ilişkin, "Resmi olarak bize ulaşan somut bir kararları söz konusu değil" dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Rusya ile yaşanan sorunun başka alanlara sıçratmanın doğru olmayacağını söyledi. İthalat ve ihracat rakamlarına dikkat çeken Çelik, “Rus çiftçisinin daha fazla etkilenir” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
“Hepimizi üzen bir uçak hadisesi var” diyen Çelik, “Hangi millete ait olmadan düşürüldüğü ifade edildi. Her ülke kendi güvenliğini sağlamak zorundadır” ifadelerini kullandı.
 Bakan Çelik, Rusya'nın Türkiye'ye gıda ambargosu uygulayacağı iddialarına ilişkin, "Resmi olarak bize ulaşan somut bir kararları söz konusu değil" dedi.
Olaya soğukkanlı bir şekilde yaklaşılması gerektiğini dile getiren Faruk Çelik, “Rusya ile yaşanan sorunla ilgili çözüm aramak varken konuyu tarım, ticaret ve ekonomik alanlara sıçratmak doğru değil. İthalat ve ihracat rakamlara bakılırsa Rus çiftçisinin daha fazla etkileneceği ortada” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48