Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Çelik yerine korudu
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni kabineyi sundu ve onayı aldı. Şanlıurfa milletvekili çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yerinde kaldı
Çankaya Köşk'e çıkarak yeni Bakanlar Kurulu üyelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunan, Başbakan Ahmet Davutoğlu onayı aldı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümeti'ni kurdu.
Başbakan Davutoğlu'nun yeni kabinesinde eski bakanlardan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve Ticaret ve Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı yer almadı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan yeni kabinede yer almamasına kesin gözü ile bakılan Faruk Çelik, kabinedeki görevine devam edecek.
 Faruk Çelik’e görev verilmeyeceği yönündeki dedikoduları üzerine geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden bazı STK’lar, Urfa’nın bakansız kalmaması için bazı temaslarda bulunmuştu. STK’ların bu çabaları, Faruk Çelik’in yeniden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olması ile başarıya ulaşmış oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49