Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Çelik, vatandaşlarla bayramlaştı
Şanlıurfa Ramazan Bayram namazında camiler doldu, Ramazan hutbesi Filistin’de yaşanan dram anlatıldı.
 
Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı namazı binlerce kişinin katılımıyla Balıklıgöl platosunda bulunan Dergah camiinde kılındı. Şanlıurfa'da binlerce kişi Dergah Camiine akın etti. Bayram hutbesini İl Müftüsü İhsan Açık'ın verdi. Açık vaazında; "Ramazan Bayramı kardeşleri kucaklama bayramıdır. Bu bayramda küs olan insanlar barışır, kucaklaşır. Bayramlar birlik ve beraberlik günü olduğunu vurgu yapan Açık, İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulmü anlattı.."
 
Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez Bayram namazından  sonra  Dergah camisinin avlusunda vatandaşlarla bayramlaştılar.
Çelik yaptığı açıklamada, Bütün vatandaşların bayramını kutlayan Çelik, Coğrafyamızda hüzün var göz yaşı var. İnşallah bu bayram vesilesi ile burada yükselen dualar vesilesi ile kan durur onlarda bayramı idrak ederler”dedi.
 
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise, İftarla sahurla büyük bir sevinç yaşadık bu sevinçler üst üste gelerek taçlandı. Şimdi ise bayram sevincini yaşıyoruz memleketimizin ve bütün İslam alemin bayramını tebrik ediyorum”dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İslam alemi bayram buruk girdi, kan var, gözyaşı var ama hamdolsun Şanlıurfa gerçek kimliğini koruyarak bayrama girdik tüm Şanlıurfalı hemşirelerimin bayramını kutlarım”dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49