Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Çelik, Taktiri halk verecek
Eski Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı AK Parti Şanlıurfa 1. sıra Milletvekili adayı Faruk Çelik, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çelik, Türkiye'yi 90'lı yıllara götürmek isteyen güçler var ama Türkiye eski Türkiye değil 90'lı yıllara hiç dönüş olmaz" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfa’da görev yapan Gazetecilerle bir araya geldi. Bir Otel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Kamil Güler, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, ve basın mensupları katıldı.
Çelik ‘Şanlıurfa’ya çeşitli katkılar sunma, kişilerle değil sorunlarla uğraşma dönemiydi. Bu dönem ise artık Şanlıurfa’yı daha iyi biliyoruz. Şanlıurfa’nın hem sorunlarıyla, hem de Şanlıurfa’ya katkı sunan tüm kesimlerle iç içe olacağız. ‘ dedi.
Çelik, Şeffaf bir insanım.
Çelik, “Beyaz kâğıt gibi üzerinde bir iğne ucu leke konduramayacağınız kadar açık ve şeffaf bir insanım. Bir dezavantajım var;  İşkolik bir insanım yani hedeflerini belirlemiş, hedeflerini rotaya koymuş isem onları gerçekleştirmek için gece gündüz, sağlık ve aile bütün her şeyini kenara iten bunları gerçekleştirmek için mücadele eden bir karaktere sahibim” diye ifade etti.
2011’de Şanlıurfa’ya geldiğimizde heyecan dolu, gelece dönük umut yayıldı
Çelik ‘Bizde Şanlıurfa’ya çok şeyler katmaya devam edeceğiz. 2011’de Şanlıurfa’ya geldiğimizde heyecan dolu, gelece dönük umut yayıldı memleketimize. Ümit var bir Şanlıurfa ile karşı karşıya idik. Şanlıurfa’ya birçok hizmeti kazandırmak için çalıştık. Beklentilerin yoğun olduğu ortam içerisinde, Şanlıurfa teşvikte 6. Bölge oldu. Sanayi ile tanıştı. İki OSB Bölgesini doldurdu. 12.500 Şanlıurfalı gencimiz sadece bu alanda çalışmaya başladı. Hedefimiz 50 bin Urfalının çalıştığı bir sanayi bölgesini oluşturmak. Heyecan, umut olan bir tablo ile çalışmalarımızı sürdürdük. 2015 Şanlıurfa’sına geldiğimiz zaman, kaygı ve endişe dolu bir Şanlıurfa ile karşı karşıyayız şimdi. Tarlada çiftçi, pazarda esnaf, fabrikada işçi endişeli. Bu tablo kimin eseri ? değerli Urfalılar kendilerine sorsunlar. Umut dolu, geleceğe yürüyen bir Şanlıurfa ve bunun da semeresini almaya başlayan Şanlıurfa’ya, cıvıl cıvıl otellerin dolu olduğu, otel sayılarının artmaya çalıştığı, Turizm merkezlerine daha kolay ulaşılabilir, bütün kültürel değerlerin ortaya çıktığı Şanlıurfa’dan daha fazla gelişme beklerken, havaalanına giriş, çıkış yapan uçak sayısının 50’ye yaklaştığı, Şanlıurfa’da yok denecek noktaya varmış iken, endişe ortamını sürüklüyorsanız, otelleri boş hale getiriyorsanız" dedi.
Çelik, "Türkiye 90'lı yıllara dönmeyecek"
Çelik, “ Çözüm sürecini baltalayanlar, ülkeyi tekrar çatışma ortamına sürükleyenler, çözüm süreci boyunca silah depolayanlardır. Eğer barış söyleminde samimiyseniz silahlarınızı gömün, Okullara kurşun sıkılıyor, ambulans şoförleri öldürülüyor, çocuklar katlediliyor, bayram alışverişine çıkan insanlar katlediliyor.T Bu tablo, Kürdün isteği değil. Özgürlük diyenler, hak diyenler; en temel hak olan yaşama hakkını gasp ediyor.
 
İnsanların sokaklarda dolaşma özgürlüğünü, seyahat özgürlüğünü ellerinden alınıyor. Despot yapıların özgürlük anlayışı ancak bu kadar olur. Öldürerek özgürleştirdiğini zanneden bu diktatör yapının çözümden ve barıştan da anladığı çok farklı değil. Türkiye'yi 90'lı yıllara götürmek isteyen güçler var ama Türkiye eski Türkiye değil 90'lı yıllara hiç dönüş olmaz" dedi.
Çelik, Asgari ücret 1 Bin 300 TL olacak
Çelik Başbakan seçim beyannamesinde açıkladı asgari ücret 1 bin 300 TL olacak Aralık ayında asgari ücret komisyonu toplanacak yüzde 12 artış olursa maaş 1 bin 150 olacak bizde hükümet olarak 1 bin 300 TL olması için tavrımız koyacağız" dedi
Taktiri halk verecek
Bir gazetecinin Faruk çelik 2011 seçimlerinde 10 milletvekili çıkardı, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili sayısı 7'ye düştü tekrar geminin başına geçtiniz hedefin ne olacak sorusuna Çelik, Bizler Urfalılara ne söz verdiysek yaptık vatandaş hizmeti gördü. taktir onlarındır" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49