Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Çelik, Şehit Ailesinin Evinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

Saat 11.00’da Havayolu ile Ankara’dan Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Çelik’i GAP Havalimanı’nda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Kemalettin Yılmaztekin, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda bürokrat ile bin kişi karşıladı. Çelik, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde teröristlerle girdiği çatışma da şehit olan Ali Aydar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Eski bakan Çelik, kentte Harran, Akçakale, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Bozova, Halfeti, Birecik, Siverek, Hilvan ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek. Eski bakan Çelik, Ahmet İnan’ın oğlunun düğününe de katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49