Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Çelik, nerede kalmıştık
 AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, kendi adına açılan seçim bürosu açılışında partililerine seslendi. Kurdele kesiminde izdiham yaşandı.
Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Faruk Çelik İlk seçim bürosunu açtı. Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesinde Kızılay İş Hanın bulunduğu alanda açılan seçim bürosunun açılışına yoğun katılım sağlandı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarının ve vatandaşların katıldığı seçim bürosu açılışında zaman zaman izdiham yaşandı. Kapaklı Pasajı yanındaki Büyük Fırat Restoantın mekânını AK Parti Seçim Bürosunun açılışını Faruk Çelik ile birlikte diğer milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı. Açılış sırasında AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri tek tek sahneye çağırılarak bir taktim konuşması yaptı. Seçim Bürosunun açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra milletvekili adayı Faruk Çelik “ Türkiye’nin geleceği açısından, Şanlıurfa’nın geleceği açısından bu bir kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu hiç kimse aklından çıkarmasın. Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Şanlıurfa’nın on ikileri gibi hep beraber Şanlıurfa’nın sorunları için yola çıkıyoruz”
Çelik, "Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bir taraftan Türkiye'de istikrar bozulsun, karmaşa yaşansın, terör olayları gelişsin diye gayret edenler var. Diğer tarafta ise Türkiye'nin istikbali için çalışan kadrolar var. Çok değil iki tane yol ayrımı vardır. Türkiye'de 4 ay boyunca neler oldu hepiniz izlediniz. Şunu açıkça söylüyorum; muhalefet partilerinin iktidar olma takatleri yoktur. Hepsini alt alta, üst üste koysanız şu memleketi idare edecek bir takatlerinin olmadığını özellikle bilmenizi istiyorum" dedi.
. Ardından seçim bürosunun kurdele kesimine geçildi. Kurdele kesiminde izdiham yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49