Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Çelik, İsrail terör estiriyor
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havaalanında çok sayıda siyasi, bürokrat ve Belediye Başkanı Bakan Çelik’i karşıladı. Çelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin verdiği iftar yemeğine katıldı.
30 Mart seçimlerinin ardından Soma’da yaşanan kömür madeni faciası ve geçirdiği ameliyattan dolayı, uzun süre seçim bölgesi olan Şanlıurfa’ya gelemeyen Bakan Faruk Çelik, Ramazan Bayramı İlk gününü Şanlıurfa’da geçirecek.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Şehitlik Çamlık Düğün ve Konferans salonunda verdiği iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü  Eyüp Pınarbaşı, AK Parti teşkilatı, STK temsilcileri ve çok sayıda bürokrat ve partililer katıldı.
 
İftar Şanlıurfa İl müftüsü İhsan Açık’ın duasıyla başladı.
İftarın Ardından konuşan Çelik, Mecliste iki tane Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini yaşadığını parti liderlerine nasıl baskı yapıldığın gördüğünü İfade eden Çelik, artık millet kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini belirti.
 
Çelik, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak haksızlıklara karşı ses yükselten tek lider konumunda Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu ve kendisine destek verilmesini istedi. Çelik, "Bugün milletin içerisinden çıkmış kadrolar, artık yeter millet kendi cumhurbaşkanını seçsin dedi. Anayasa değişti işte o anayasa değişikliği neticesinde yaklaşık 15 gün sonra sandığı önünüze getireceğiz. Dedik ki biz millete güveniyoruz, halkın içerisinden çıkmış Şanlıurfalı gibi yaşayan Şanlıurfalı gibi düşünen insanları Cumhurbaşkanı yapacaksınız" diye konuştu
 
Çelik, İsrail bir terör devleti olarak terör estiriyor Annelerin ölümünü gördünüz değil mi? Dünya, Avrupa sessiz. Biz ise ilaç yardımıyla her türlü diplomatik yolu deneyen bir ülkeyiz hiçbir zaman zalime yumuşak sesle değil katilsin sin sen ve Siyonist ve Siyonist katil diyen tek ülkeyiz Bu belki Netanyahu’a fazla bir uyanış getirmeyebilir ama bombalara fazla bir şey yapmayabilir ama bütün İslam aleminde ve Dünya insanlığında o haykırışı karşılığı var ve bir gün bu tepeden halkları idare ettiğini zanneden halkların ayağa kalkmasıyla hakların sedası antın da boğulacaklarıdır dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48