Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Çelik havaalanında büyük coşku ile karşılandı
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Çelik’i yaklaşık 2 bin kişi havaalanında karşıladı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, tarifeli uçak ile  20:30’da GAP Havaalanına geldi. Bakan Çelik, i Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Jandarma Alay komutanı Selman Kömürcü, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,  Ak partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Havalananda kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı. Viranşehir ilçesinde gelen bir grup büyük tezavrat yaparak “Viranşehir seninle gurur duyuyor ”sloganı attı. Faruk Çelik uzun bir konvoy eşliğinde kalacağı GAPTEP’e doğru hareke etti.
 
Faruk Çelik’in programı
. Cuma sabah bürokratlarla Koordinasyon toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik öğleden sonrada GAPTEM’de gerçektirilen programa devam edecek.
Cuma Akşama kadar sürecek toplantıya Bakanlık bürokratları, Üniversiteler, STK ve sektör temsilcileri katılacak.
Cumartesi günü yine sabah toplantı aynı salonda devam edecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve temsilciler katılacak.
Bakan Faruk Çelik öğleden sonra Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile birlikte Mahmut Mirkelam tesisinin açılışına katılacak akşam ise bir nikah törenine katılarak nikah şahitliğini yapacak.
Akşam saat 21:00’de Televizyonların ortak canlı yayınına katılacak.
Pazar günü sabah saatlerinde GAPTEM’de çiftçilerle buluşacak olan Bakan Çelik Şanlıurfa ili Ortak Akıl toplantısına yine bürokratlar ve STK temsilcileriyle birlikte olacak.
Akşam Bir Otelde Tarımsal Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu tarafından düzenlenen IPARD 2. Programının lansman toplantısına katılacak olan Bakan Faruk Çelik Pazar gecesi Şanlıurfa’dan ayrılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48