Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Çelik, Akçakale Öğretmenevine Müdür Olarak Atandı

Yaklaşık On yıldır birçok eğitim alanında yöneticilik yapan tecrübeli Urfalı eğitimci Sinan Çelik Akçakale Öğretmenler evi müdürlüğüne atandı. Akçakale Öğretmenler evinde göreve başlayan Müdür Çelik, Öğretmenler evinde öğretmenlerin ve vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kafeterya, Restaurant ve 16 Oda’nın hizmet verdiği öğretmenler evinde yeni çalışmalar yapan Eğitimci Sinan Çelik, “Öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, onların rahat edebileceği bir ortam hazırlamak için tüm imkân ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Tüm Vatandaşlarımızı ve eğitimcilerimizi burada davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49