Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Celalettin Güvenç, 30 yıllık tecrübem var
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı Celalettin Güvenç’in en büyük projelerinden birini açıkladı. “Tugayı taşıyıp  yerine güzel hayal park kuracağız”
 
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güvenç, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile çok sayıda gazetecinin katıldı.
 
Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Av.Yusuf Eğilmez ise : öncelikle biz Şanlıurfa da secim startını başlatmış olduğumuzu bu gün siz değerli basın mensupları ile bir araya geldik .artık Şanlıurfa il secim koordinasyon başkanı Ahmet Düşünür yaptık çalışmalara başladık büyükşehir adayımız Celalettin Güvenç ile biz 14 adayımızla çalışmalarımız ve ilçe teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde çalışmalara başladık bu gün ise sizlerle bir araya geldik büyükşehir adayımız Celalettin Güvenç olduğunu ifade etti.
 
Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celalettin Güvenç, Urfa ile ilgili projelerini  anlatırken en büyük projelerinden biri olan Tugay projesi ayrı bir önemle vurguladı. Güvenç” 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın kent merkezinden taşınması için geçen hafta içerisinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir görüşme yaptığını dile getiren Güvenç, “Yakın bir zamanda Genelkurmay Başkanımızla da Tugayın taşınması için bir toplantı gerçekleştireceğiz. Burası güzel hayal park olur” dedi.
 
Konuşmasına sürdüren Güvenç” İlk defa sizler ile Mülki amir değil bir Urfalı olarak belediye Başkan adayı olarak sizlerle beraberim. Yaklaşık 30 yıldır kırmızı plaka adı altında hükümetimiz tarafından devletimizin önderliğinde Halka hizmet verdik. Şuna Ankara Valisi olabilirdim belki veya farklı daha büyük yerlere gelebilirdim, İstanbul’da evim var bir tane Allaha çok şükür çocuklarımı alır rahat edebilirdim ama sonuç hizmet ise kimse kaçtı demesin diye Urfalılara hizmet etmek için Sayın Başbakanımızın teveccühü ile Urfa Büyük şehir Belediye Başkan adayı oldum. Çok büyük işler bizi bekliyor eskiden köylerimiz çamurdan geçilmez iken Parke taşla tanıştı ve hizmet gitti Sayın Başbakanımızın dik duruşu bize hizmet etmemize öncülük oldu. Tabii ki eksikliklerimiz var, tabii ki daha birçok yol yürümemiz lazım ama bunun için destek ve sabır lazım. artık büyük Birecik ten Siverek’e, Viranşehir’den Halfeti’ye, Bozova’dan Harran ilçesine kadar tüm ilçelerimizde çalışmaları ve eksikleri birebir tespit ederek güçlü bir Şanlıurfa olarak Türkiye’nin cazibe şehri yapmak için Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan .Bakanımız Faruk Çelik birlikte çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48