Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Canpolat,  Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracağız

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını Haliliye bölgesi esnafını ziyaret ederek, hasta ve ev ziyaretleri yaparak, kurum amirlerini ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için destek istiyorlar.

AK kadrodan Veysel Karani mahallesi esnafına ziyaret

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Haliliye ilçesine bağlı Veysel Karani mahallesi, Yunus Emre caddesindeki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, hayırlı bereketli kazançlar dileyip destek ve dualarını istediklerini belirttiler.

AK kadrodan MAİ EAH Başhekim Yrd. ziyaret

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastahanesi Başhekim Yardımcısı Gülben Saraçoğlu'nu ziyaret ederek çalışmaları ve varsa talepleri ile ilgili bilgiler aldıklarını ve çalışmalarında başarılar dilediklerini ilettiklerini söyledi.

Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız

Seçim çalışmalarının oldukça verimli olduğuna kanaat getirdiklerini belirten Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Maşaallah her gittiğimiz yerde ilgi ve sevgi görüyoruz. Tabiki bu arada talebi, önerisi olanlar da oluyor. Yapılabilecekler konusunda kendilerine olumlu cevaplar veriyoruz. Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte Ahmet Yesevi mahalle sakinimiz Ömer Kılıç’ı hasta yatağında ziyaret ettik. Ömer kardeşimiz ve ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Şifa bekleyen bütün hastaların Allah yardımcıları olsun. Yine Devteşti mahallemizde teşkilatımız ile beraber esnaf kardeşlerimizi ve hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Rabbim esnaflarımıza hayırlı kazançlar nasip eylesin. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. Haliliye’mizde sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyelerini de ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Canla, başla çalışıp, bütün yüreklere dokunacağız inşallah” dedi.

Haliliye, rekor oyla Şanlıurfa’mızın yüzünü güldürecek

AK Başkan adayı Canpolat, zaman zaman ilçe binasına ve Seçim Bürolarına da giderek, orada bulunan ve kendilerini görmeye gelen, destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bizleri ziyaret ederek desteklerini belirten vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz. Secim İrtibat Büromuzda bizleri ziyaret ederek destek ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Secim Ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Haliliye, Allah’ın izni ile rekor oyla Şanlıurfa’mızın yüzünü güldürecek. Haliliye’ye güveniyoruz, şehrimizle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Canpolat, Kadın Kolları ile ev toplantısında

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, değerli eşi, Kadın Kolları Başkanı ve Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte Haliliye Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantısına katıldıklarını belirterek, “Yavuz Selim mahallemizde, Akel ailesinin ev sahipliğinde hanım kardeşlerimizle istişarelerde bulunduk. Misafirperverliği için ev sahibimize teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49