Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Canlı bomba olarak gözaltına kişi adliye'ye sevk edildi
 Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, 'cinayet' suçundan hükümlü olan ve cezasının son 1 yılını yarı açık cezaevinde çeken Abdülkadir K., izinli olarak dün dışarı çıktığı sırada polis tarafından gözaltına alındı.
Abdülkadir K., 2008 yılında işlenen bir cinayetle ilgili olarak 2010 yılında tutuklandı. Cezasının 3'te birlik bölümü kalan Abdülkadir K., Akçakale Yarı Açık Cezaevi'ne nakledildi. Aynı zamanda üniversite öğrencisi olan Abdülkadir K. cezaevi yönetiminden sınava gireceğini söyleyerek izin istedi. Cezaevi yönetiminin izin verdiği Abdülkadir K. dün cezaevinden çıktığı sırada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün IŞİD üyesi olarak İstanbul'da canlı bomba eylemine katılacağı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı.
İstanbul'da ifadesi alınan genç kız, erkek arkadaşı olan Abdülkadir K.'nın yanına geleceğini söyleyince firar edeceğini düşündüğünü ve engel olmak için IŞİD adına canlı bomba eylemi yapacağını söylediği öğrenildi. Jandarmadaki sorgulaması tamamlanan Abdülkadir K. ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49