Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Çamura batıyorlar
Naci Çetindağ
Köylere yönelik çalışmaların yapılmadığını belirten vatandaşlar, yağan yağmurda bir kez daha bu dediklerini kanıtlamış oldu.
Bölgede etkili olan yağmurla birlikte Akçakale ve Harran ilçelerine bağlı köylere ulaşım sağlanamazken, köylüler araçlarını traktörler aracılığıyla çamurdan kurtardı.
 
Yıllardan beri hizmet beklediklerini ve defalarca söz almalarına rağmen hizmet alamadıklarını belirten köylüler, bundan sonra siyasilere güvenmediklerini ve hizmet getirmeyenlerin gelip oy istememesini istedi. Konuyla ilgili konuşan bir köylü, Defalarca köy yolumuz asfaltlansın diye dilekçe verdik, dilekçeler geri döndü, olduğu yerde kaldı, bizimle ilgilenen olmadı. Şimdi gelip hangi yüzle oy istiyorlar. Madem hizmet etmiyorlar, gelip de oy istemesinler. Bundan sonra mevcut yönetime oy vermeyeceğiz, kesinlikle gelip de bize bir daha söz vermesinler. Onları da istemiyoruz, getirecekleri hizmetleri de istemiyoruz” diyerek, yetkililere tepki gösterdi.
 
Kış aylarında ayrı, yaz aylarında ayrı sorunlar yaşadığını belirten vatandaşlar, sürekli elektrik, su ve yol sorunuyla boğuştuklarını dile getirerek, “ya sadece yol değil, elektrik sorunlarımız da had safhada. Elektriklerimiz sürekli kesiliyor, yollarımız bozuk, su sorunumuz aynı şekilde ne zaman hizmet edecekler bize? Hizmet getirmeyeceklerini biliyoruz, bu yüzden boşuna gelip de bizden destek istemesinler” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49