Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Camları kırıp soygun yaptılar
Şanlıurfa’da bir GSM şirketine ait bayii soyuldu. Camı kırarak içeri giren hırsızlar iş yerinden çok sayıda cep telefonu ve nakit para alarak kayıplara karıştı.
 
Olay, sabah saat 04.30 sularında Şanlıurfa’nın Eyyübiye mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz kişiler, parke taşıyla iş yerinin camını kararak iş yerine girdi. İçeri giren iki kişi, iş yerinde bulunan 75 milyar değerindeki 70 cep telefonu ve 4 buçuk milyar nakit parayı alarak kayıplara karıştı. İş yerinin soyulduğunu sabah saatlerinde fark eden çalışanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerasından hırsızların işgalini belirlemeye çalışırken, parmak izi aradı. Parmak izi örneklerini ve güvenlik kamerası görüntülerini alan polisler, hırsızların bulunması için çalışma başlattı. İş yeri sahibi Recep Yavuz, bu olayda çok zarar ettiklerini ve çalınan cihazların kullanılmaması için cihazları klonkladıklarını söylerken, iş yerinde çalışan Hüseyin Dinç ise, mağdur olduklarını ve hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49