Öne Çıkanlar urfa sosyal medya sanlıurfa sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Çalışmaları pür dikkatle izlediler
 Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından Haşimiye Meydanında yapılan asfalt çalışmasını vatandaşlar pür dikkatle izlediler. Yaklaşık 5 yıl önce dönemin Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ekibi tarafından parke taşı ile döşenen Divanyolu Caddesi ile Akarbaşı Caddesi arasındaki yol, vatandaşların talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi tarafından parke taşlar sökülerek asfalt çalışması başlatıldı.

Yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmalar kapsamında yol güzergâhında doğalgaz boru hattı da döşenerek asfalt çalışmasına başlanıldı. Vatandaşların en uğrak yeri olarak bilinen Balıklıgöl platosu ile Dergah camisine giden yolda yapılan asfalt çalışmasını vatandaşlar pür dikkatle izlediler.

 Sıcak asfaltın döküldüğü ve trafiğe kapalı olan yolda vatandaşlar yan yana dizilerek yapılan çalışmaları izlemesi objektiflere takıldı. Yönetmenliğini Osman Ferit Seden’nin üstlendiği 1976 yılında çekilen ve başrollerini Zeki Alasya ile Metin Akpınar’ın oynadığı ‘Nereye Bakıyor Bu Adamlar’ filmini akla getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49