Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Çalıntı Otolar Bulundu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı operasyonda başta Adana, İstanbul olmak üzere birçok ile ait çalıntı araç yakalandı. Yakalanan araçlar, sahipleri tespit edildikten sonra, sahiplerine teslim edildi.
 Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği’nce 30.04.2013 tarihinde düzenlenen operasyonda araçların çenç yapılarak sahte evrak ve plakalarla il merkezi ve çeşitli ilçelerde satıldığı belirlendi. Araştırma ve kriminal laboratuar incelemeleri sonucunda modelleri tespit edilen toplam 12 çalıntı araç ele geçirildi. Araçlar, sahiplerine teslim edilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü önüne getirildi. Çalınan araçlarla ilgili yakalanan 40 kişi, konu ile ilgili ifadeleri alındı. Edinilen bilgiye göre Araç sahipleri, Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından arandı. Haber üzerine çeşitli illerden gelen araç sahipleri, araçlarına kavuştu. Çalınan araçların sahipleri tek tek tespit edilerek Asayiş şube müdürlüğü önünde araçlar sahiplerine teslim edildi Aracı çalınanlardan Şükrü Sakçılar: ‘’ Bu benim ilk arabamdı, aldığımdan 1 yıl sonra çalındı, ondan sonra birçok arabam oldu ama ben bunu hala unutamamıştım. Şimdi aracıma kavuştuğum için çok mutluyum. Titizlikle çalışan ve bu başarıyı kazanan Şanlıurfa emniyetine teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu. Konu ile ilgi soruşturmalara devam edileceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48