Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den Yetim  Çocuklara İftar Yemeği
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  "Dünya Yetimler Günü" çerçevesinde yetim çocuklar onuruna iftar programı düzenledi.
Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Yetim çocuklarla bir araya gelerek yalnız olmadıklarını gösterdi.
Kendileri için düzenlenen iftar yemeğine katılan yetim çocuklar bu anlamlı organizasyondan dolayı Başkan Güvenç'e teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 Büyükşehir Belediyesi olarak milletten aldıklarımızı millette hizmet yolunda harcamayı kendimize esas kabul ettiklerini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Hiç bir yetim çocuğumuz yalnız değildir" dedi.
Müslüman coğrafyasında yaşanan olumsuz olaylarla birlikte insanların ibadetlerini yapmakta zorlandıklarının altını çizen Güvenç, "Allaha hamd ediyoruz ki Ülkemizdeki huzur ve bereket hiç bitmesin ki böyle güzel iftarlar her zaman hizmet edebilelim. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmeti esas biliyoruz. Şehrimize yaptığımız hizmetlerle birlikte, Tüm amacımız bu Güzel şehirde kimsenin aç kalmaması ve açıkta kalmamasıdır. Kimsesizlerin kimsesi biziz, hiç bir çocuğumuz  çok şükür ki sahipsiz değildir. Kimse unutmasın ki bu Devlet ve bizler sizlerin emrinizdeyiz" şeklinde konuştu.
Düzenlenen anlamlı yemeğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'da eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48