Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Büyükşehirden Vatandaşlara Dev Ekranda İlk Kez Derbi Keyfi

Sosyo-kültürel belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu oynanan dev derbi keyfini vatandaşlara yaşattı. ‘Arabada Derbi Keyfi’ etkinliği İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı ile başladı.

Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen arabada derbi keyfine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yeni normalleşmeye uygun derbi etkinliğine katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından bayrak, maske ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Süper Lig’in ezeli rakiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaşmasını dev ekranlara yansıtılıp vatandaşlarla buluşturan dev derbi berabere sona erdi.

Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından dev ekrana yansıtılan dev derbiyi arabalarında izleyen vatandaşlar organizasyondan memnun kaldıklarını dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48