Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Saklı Cennet Halfeti’ye Yatırım

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve iklim yapısıyla turistlerin akın ettiği, bir kısmı suyun altında kalan eski Halfeti’de yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçede büyük ölçüde ihtiyacı duyulan tesisleri inşa ederek Halfeti’nin gelişimine ışık tuttu. Halfeti’ye gelen konukların en büyük sorunlarından biri olan araç otoparkı sorununu gidermek için yaklaşık 300 araç kapasiteli otopark yapan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yeni kurduğu marina ile derme çatma tekne turlarının önüne geçti. Aynı şekilde ilçede yüzen köprü yaparak gelen konukların diğer yakaya geçmeleri sağlandı. Bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların ilçeyi ileriye taşıdığına dikkat çeken turistler, önceden geldiklerinde gelişi güzel tekne turlarında fiyat sınırlandırılmasının olmadığını aynı zamanda araçlarını park edecek yerlerinin olmadığını belirttiler. Turistler ve Halfeti halkı yatırımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49