Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Büyükşehirden Öğrencilere Konu Anlatım Soru Bankası
Eğitime yönelik desteklerini her zaman sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını düzenlenen törenle dağıttı. Hayati Harrani Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Başkan Çiftçi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından bastırılan 5 bin kitabın dağıtımını yaptı. Sıraya giren öğrencilere kitap dağıtan Başkan Çiftçi, öğrencilere derslerine çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Yeni eğitim sistemine uyumlu olarak Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğünün öğrencilere katkı sunmak amacıyla çalışmalar yaptığının altını çizen Başkan Çiftçi: "Eğitim sadece milli eğitim müdürlüklerine bırakılacak bir konu değildir. Herkesin eğitime destek vermesi gerekiyor. Anne-babalar ve bu şehre hizmet veren kurum ve kuruluşlar eğitime destek veriyor. Hayatın içerisinde sizlere hizmet eden, mahallesine ve şehrine hizmet eden ve onu geliştirmeye çalışan, hedefine gençleri ve insanı alan bir büyükşehir belediye başkanlığımız var. Öğrencilerimize ve gençlerimize yönelik bir çok alanda sportif faaliyet düzenliyoruz ve gençlerimizi bu sportif faaliyetlere katılmalarını istiyoruz. Yeni sisteme göre sınavlarla ilgili olarak öğrencilerimize kütüphanelerimizde dersler veriyoruz ve deneme sınavları yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin kendilerini iyi yetiştirmesidir. Hayat demek sadece test çözmek değildir. Kendinize zaman ayırın ve her gün 1 saat okuma saati olarak kendinize bir kural koyarak kitap okuyun" dedi.
Öğrencilerin merak ettiği soruları da cevaplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından alınan futbol ve basketbol toplarını dağıttı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırOgrencı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49