Öne Çıkanlar Vali Salih Ayhandan Kitap İyileştirir Kampanyasına 500 Kitap ile Destek Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz trofo AK Parti Yeni MKYK Listesi Belli Oldu Urfadan 4 İsim Bulunuyor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Göbeklitepe Kültür ve Sanat Etkinlikleri

2019 yılının Göbeklitepe yılı olarak ilan edilmesiyle birlikte Şanlıurfa’da ve ülke genelinde Göbeklitepe ile ilgili sanat, kültürel ve tanıtım programları gittikçe artış gösteriyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Göbeklitepe Kültür ve Sanat Etkinlilerini yapmaya başladı. Bugün yapılan etkinlikler Göbeklitepe ören yerinde yapılıyor. Halk oyunları ile başlayan etkinlikler Şanlıurfa Engelliler Koordinasyon Merkezinin Mehteran takımının gösterisi ile devam etti. Ardından protokol konuşmaları yapılan program son olarak Canlı performans ve müzik dinletisi ile devam ediyor.

Yapılan etkinlikleri il dışında gelen turistlerinde büyük ilgisini çekerken etkinliklere, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49