Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Gençlere Yönelik 21 Branşta Ücretsiz Yaz Kursu

Gençlerin yaz aylarında boş vakitlerini değerlendirmesi için sportif faaliyetlere yönlendiren Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda Basketbol, Voleybol, Futbol, Hentbol, Taekwando, Güreş, Judo, Yüzme, Okçuluk, Kick-Box, Karate, Badminton, Muay-Thai, Dart, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Resim, Bilgisayar, Halk Oyunları, Müzik ve Kur’an-ı Kerim branşlarında kurslar düzenliyor.

Eğitim ve öğretim dönemi boyunca öğrencilere yönelik ücretsiz deneme sınavları, kitap dağıtımı gerçekleştirerek öğrencilerin eğitim anlamında gelişmesi için çalışan Büyükşehir Belediyesi, yaz dönemi boyunca da öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmesi anlamında ücretsiz kurslar ve etkinlikler gerçekleştiriyor.

Okulların tatil olmasıyla beraber, tüm öğrenci gruplarına yönelik çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, 21 branşta kurs ve sosyal etkinlikler verecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen 8-16 yaşları arasındaki gençler, velileri ile birlikte 28 Haziran’a kadar Büyükşehir Belediyesi bağlı gençlik merkezileri ve havuzlara müracaat edebilirler.

Ayrıca Yaz kurları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen veliler Büyükşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı merkezini arayabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48