Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Büyükşehirden Asfalt Atağı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesine bağlı Buhara Mahallesinde yapımı tamamlanan 6 ayrı okulun yer aldığı kampüsü ve Küçükler Sanayi Sitesi yolunu asfaltladı.

KÜÇÜKLER SANAYİ SİTESİ YOLU ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi bitişiğinde yapımında sona gelinen Küçükler Sanayi Bölgesinin yollarını asfaltladı. Meslek gruplarına yönelik siteleşmelerin yoğun olduğu bölgede yol açma çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, uzun bir zamandan bu yana yol sorunu yaşayan sitenin yollarını asfaltlayarak hizmete sundu.

Gece-gündüz demeden asfaltlama çalışmasıyla birlikte 4,5 Km’lik yolu asfaltlayarak bölge halkının hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmayla birlikte esnafın takdirini topladı.

BUHARA’DAKİ EĞİTİM KAMPÜS YOLU ASFALTLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, öte yandan Eyyübiye İlçesine bağlı Buhara Mahallesinde yapımı tamamlanan 6 ayrı okulun yer aldığı kampüs yolunu asfaltlayarak öğretmenlerin ve öğrencilerin hizmetine sundu.

Şehit Abdülkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Balıklıgöl İmam Hatip Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Halilurrahman Ortaokulu, Buhara Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesini içerisinde barındıran eğitim tesis yolu, büyükşehir belediyesi ekiplerince asfaltlandı.

Mevcut durumu oldukça kötü olan yolda çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yoldaki kilitli taşı sökerek altyapıyı güçlendirdi. Daha sonra caddeyi asfaltlayan belediye yolu hizmete açtı.

Eğitim kampüs yolunun asfaltlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden okul servisi firma yetkilisi Mehmet Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve şahsında tüm ekibe teşekkür etti.

Yolların eskiden oldukça kötü olduğunu bu yüzden taşımacılık yaparken araçlarında her ay birer amortisör değiştiklerini kaydeden Polat, “Allah razı olsun yolumuz oldukça güzel oldu. Araçlarımız artık zarar görmeyecek. Kış aylarına girmeden yaşadığımız sıkıntıları çözüme kavuşturan Büyükşehir’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49