Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Büyükşehirde toplu iş sözleşmesi imzalandı
Büyükşehir Belediyesinde yapılan görüşmenin ardından alınan karar gereği BEL-TUR A.Ş. çalışanları için toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve HAK-İŞ Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan'ın arasında yapılan imza törenine Şanlıurfa Hizmet İş 2 Nolu Şubesi Başkanı Bozan İzel ve BEL-TUR A.Ş. Genel Müdürü Levent Kama hazır bulundu.
Çalışanların haklarına dikkat ettiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "57 ek 38 esas maddeden oluşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığımız bağlı BEL-TUR Ş.A. toplu iş sözleşmesini birlikte imza altına aldık. İş veren olarak çalışanların haklarının toplu iş sözleşmesiyle garanti altına alınması iş verimliliği açısından önemli olduğunu biliyoruz. Çalışanlar bizim bir parçamızıdır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin iş ve işlemlerine, sosyal tesislerine vermiş olduğumuz öneme binaen esaslı bir çalışma gerçekleştirmektir" diyerek Büyükşehir Belediyesine ve Belediyeye bağlı bulunan BEL-TUR Ş.A. çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.
Başkan Çiftçi'ye Konfederasyon, Sendika ve İşçiler adına teşekkür eden HAK-İŞ Konfederasyon Başkanı Mahmut Arslan: "Karaköprü Belediye Başkanlığı döneminden beri beraber çalışıyoruz. Şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yine birlikte çalışıyoruz. Belediye Başkanlı olarak hem BEL-TUR sözleşmesindeki hem de diğer tutumlarından dolayı takdirle karşılıyoruz. emekten yana, emekçiden yana yaklaşımdan dolayı Başkan Çiftçi'ye ayrıca teşekkür ediyorum. İlk kez BEL-TUR adına yapılan toplu iş sözleşmelerindeki kolaylıklarından dolayı Şirket Genel Müdürüne ve Başkan Çiftçi'ye çalışanlar adına teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından toplu iş sözleşmesi imzalanarak yürürlüğe girdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49