Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'in Yaz Etkinliklerine Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Dairesi Kültür Sanat Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Açık Hava Yaz Sinemaları, ‘Uzun Hikâye’ filmi ile başladı. Yoğun bir izleyici grubunun katılım gösterdiği gösterimin öncesinde, vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikramı yapıldı.

Kasaptaşı Parkında haftanın Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek olan Açık Hava Yaz Sinemaları etkinliğinin ilk programı çocuklara yönelik çizgi film ardından ise Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü paylaştığı 'Uzun Hikaye' adlı sinema filmi vatandaşların beğenisine sunuldu.

YAZ KONSERLERİNİN ADRESİ 11 NİSAN ŞEHİR PARKI

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Yaz Akşamları Etkinlikleri' sinema gösterimi ile de sınırlı kalmadı. Aynı saatlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Ve Turizm Dairesi Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Akşamları Sıra Gecesi Konserleri'nin adresi ise 11 Nisan Şehir Parkı oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açık hava yaz konserlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi verdiği muhteşem konserle vatandaşlardan tam not aldı. Şanlıurfa yöresine özgü türkülere hep birlikte eşlik eden vatandaşlar ilerleyen saatlerde yine hep birlikte halaylar çekerek doya sıya eğlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49