Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir İle Avrupa Spor Haftası Başlıyor
Covid-19 kuralları çerçevesinde kutlanacak olan "Avrupa Spor Haftası" kapsamında Büyükşehir Belediyesi, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle, her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirecek. "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri kapsamında proje paydaşları işbirliğinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.
ETKİNLİKLER 23 EYLÜL'DE BOZOVA ÇATAK'TA KANO İLE BAŞLIYOR
Türkiye'de eş zamanlı olarak start alacak olan etkinliklerin ilki Şanlıurfa'da Bozova ilçesinde Çatak Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek. 23 Eylül 2020 Çarşamba Günü Saat 10:30 da gerçekleştirilecek olan etkinlikte Atatürk Baraj Gölünde kürek sporu olan kano yapılacak.
Hafta boyunca devam edecek olan diğer etkinlikler kapsamında ise 26 Eylül 2020 Saat 06:00'da Kasaptaşı Parkında Koşu, 27 Eylül 2020 Saat 08:00'da DSİ-Göbeklitepe arasında Bisiklet Turu, aynı gün Saat 16:00'da Cumhuriyet Parkında Şenlik ve 28 Eylül 2020 Saat 17:00'da ise son olarak GAP Vadisinde satranç turnuvası düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49