Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Genel Sekreteri Görevden Alındı

Büyükşehir Belediyesinde 3 buçuk yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Abdulkadir Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevine son verildiğini açıkladı.

Acar Sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi; "Din-u Devlet Mülk-ü Millet” İlkesiyle üçbuçuk yıldır şerefle yürütmekte olduğum @sanliurfabld Genel Sekreterliği görevim bugün itibariyle sona ermiştir." Diyen Açar görevinden ayrıldığını kamuoyuyla paylaştı.

ABDULKADİR AÇAR KİMDİR?

1960 yılında Şanlıurfa’da doğan, ilkokul ve ortaokulu Gaziantep’te, Endüstri Meslek Lisesi’ni 1977-1978 eğitim-öğretim yılında Şanlıurfa’da bitirdikten sonra yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde tamamlayan Abdulkadir Açar, evli ve 4 çocuk babasıdır. -TRT tarafından “BİZDEN BİRİLERİ” adlı programla hayatı belgesel olarak çekildi ve TRT’de yayınlandı. Yerel Televizyonlar Birliğince kamuoyu anketleri sonucu belirlenen “HALK KAHRAMANI” ödülü başta olmak üzere, 98 ödül ve plaket aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49