Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi

Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışan Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfalı kadınlar için bir kadın destek ve yaşam merkezi daha açıyor. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda yakında açılışı yapılacak olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'nde son rötuşlar yapılıyor. Kadın Destek Merkezini gezen ve son çalışmalar için gerekli talimatları veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Büyükşehir Belediyemizin Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezindeyiz. Kadınlarımızın bir çok alanda kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir ortam. Aynı şekilde Karaköprü ilçemiz içinde yapılan bir çalışma şuan tadilatta olmaları nedeniyle Karaköprü ilçemiz içinde kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız kuaför eğitimi alırken kreş hizmeti en kısa zamanda sunmuş olacağız. Okulların açılmasıyla beraber hizmete açılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'mızın bu mekanlara ihtiyacı vardı. Urfalı hanımları Kadın destek merkezlerine bekliyoruz. Urfalı hanımlar mekanların en iyisine layık, güzel hizmetler yapılıyor" şeklinde konuştu.

Eğitimler sonucu kadınların iş sahalarında kendi iş yerlerini açabileceklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise "Şanlıurfa'mızın özellikle kadınlarına sağlıklı hizmet götürebilmek açısından çabalarımızı sürdürmekteyiz. 12 Kadın Kültür Merkezimiz toplamda mevcut şuan iki kadın kültür merkezimiz inşaat halinde açılışa hazırlıyoruz ve inşaat halinde olan bir kültür merkezimizdeyiz. Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi Özellikle üç üniteden oluşmasını istedik. Merkezimizin kadınlarımızı sağlıklı yaşam için spor merkezi kuaför eğitim merkezi ve kadınlarımızın anne olduğu esasını unutmadan çocuklarımız için kreş oluşturduk. Eğitimleri uzmanlar aracılığıyla verilecek. Önceki merkezlerimizde olduğu gibi bu eğitimleri tamamlayan kadınlarımız iş sahalarında istihdam açısından işlerini kuruduklarını biliyoruz. Yakın zamanda hizmete sunulacaktır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48