Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den Öğrencilere Deneme Sınavı

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra 13 ilçenin tümünde kırsal bölgeleri de kapsayan deneme sınavı 612 okulda yapıldı. 43 bin öğrencinin katılım sağlandığı deneme sınavında gençlerin sınav heyecanını aşması ve motivasyonlarının arttırılması amaçlanıyor.

Eyyübiye İlçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunu ziyaret ederek sınav heyecanlarına ortak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan “Yaptığımız deneme sınavları ile 13 ilçemizde bulunan tüm öğrencilere ulaşıyoruz” dedi. Sınıfları gezerek sınava girecek olan öğrencilere başarılar dileyen Başkan Vekili Kaytan ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Karakuş, deneme kitapçığı dağıtarak öğrencilere başarılar diledi.

Şanlıurfa gençliği için özellikle eğitime önem verdiklerini belirten Başkan Vekili Ahmet Kaytan “Deneme sınavlarımızın amacı gençlerimiz lise sınavına hazırlanıyor bu sınavlar ile eksiklerini tespit ederek bu doğrultuda çalışmalarını sağlamak. Hazırlık aşamasında bizler yerel yöneticiler olarak öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Liselere Geçiş Sınavımız 13 ilçe 8 sınıf öğrencilerine yönelik yapılıyor. Büyükşehir Belediyemizin katkısı ile gençlere elimizden geldiğince ilave katkılar sunmaya çalışıyoruz. Şanlıurfa’nın bu yıl akademik anlamda iyi bir derece yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49