Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den ABD Mallarına Boykot
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin Türkiye’ye yaptırımı ve bazı mallara getirdikleri yüksek vergi bedelleri sonrası ani bir karar alarak ABD menşeli bazı mallara boykot çağrısında bulunuldu. Tüm yurtta oldukça ilgi ile karşılanan uygulamaya Büyükşehir Belediyesi de uygulamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi sosyal medya hesapları üzerinde yaptığı paylaşımda, büyükşehir belediyesi olarak bütün sosyal tesislerinde ABD menşeli gıda ve içeceklerin satışlarının yasaklandığını söyledi.
Nihat Çiftçi Twitter üzerinde şu paylaşımda bulundu; Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD mallarına başlatmış olduğu boykota bizde destek veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerimizde “Coca Cola” gibi ABD menşeli birçok içecek ve gıda ürününün alış ve satışını durdurmuş bulunuyoruz.” Dedi.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi düzenlediği toplantı ile yeni yol haritasını belirledi. Tasarruf konusunda ve alınacak ünlemler konuşulurken, “Hizmete ve yatırıma devam ama aynı şekilde tasarruf noktasında gerekli olan tedbirleri de kurum olarak aldık, uyguluyoruz.” Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49