Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir çalışmalara başladı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerince Şehrin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.
 
Şanlıurfa’nın muhtelif yerlerinde çevre rehabilitasyonu, çöp atıklarını katılaştırma ve refüj çalışmaları sürdüren ekipler vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmeyi amaçlıyor. Aşağı Halfeti’deki Büyükşehir Belediyesi sosyal tesisler bölgesinde çevre düzenlemesi kapsamında peyzaj düzenlemelerini devam ettiren görevliler, Ceylanpınar Kepez Katı Atık Çöp Merkezi’nde daha önce bırakılan atıkların düzenli bir şekilde ayrıştırılıp, düzenli katı atık çöp merkezi haline getirme çalışmaları da sürüyor. Suruç’ta da daha kaliteli ve temiz bir yaşam sunabilmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçesindeki çöp boşaltma merkezini, Şanlıurfa merkezdeki düzenli katı atık çöp merkezine taşıma çalışmaları da başladı. Şanlıurfa ve Gaziantep Güzergâhında Refüj çalışmaları başlatıldı Mardin - Diyarbakır güzergâhlarında bulunan refüjlerin bakım ve onarımı ile ilaçlama çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Organize Sanayi Bölgesindeki Şanlıurfa - Gaziantep güzergâhlarında bulunan refüjlerde de çalışmalarını sürdürüyor. İlaçlama, zararlı bitkilerin toplanması ve ağaç budaması gibi işlemlerin de ekiplerce büyük bir titizlikle yapıldığı gözlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49