Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör Küme Fikstür Çekimini Yaptı
Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi 2019-2020 futbol sezonu Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör Küme fikstür çekimini yaptı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan fikstür çekimine ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yıldız, İl Futbol Temsilcisi Abdurrahman Çadırcı, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Abdullah Canbeyli, Büyükşehir Belediyespor Tesis Müdürü Halaf Tokmak, TUFAD Başkan vekili Mustafa Abak ve 20 takımın Başkanları ve hocaları katıldı.
Başkan Mehmet Aktaşoğlu yönetiminde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu göreve geldiği günden bu yana takımların rahat bir ortamda mücadele etmelerini sağlamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürmekler. Her yıl olduğu gibi bu yılda takımlara sponsor bularak biraz olsun yüklerini hafiflettiler.
201-2020 Süper Amatör ve 1. Amatör takımların sponsorluğunu Büyükşehir Belediyesi oldu.
Büyükşehir Belediyesi yeni sezonda Kulüplerin lige katkı payını ve sponsorluk desteğiyle yaklaşık 75. Bin TL katkı sağladı.
ASKF’de yapılan 1. Amatör küme fikstür çekiminde konuşan Başkan Mehmet Aktaşoğlu, “Göreve geldiğimiz bu güne kadar takımlara katkımız devam etmektedir. Gerek nakdi yardımı, gerekse sponsor bularak kulüplerimizin yükünmüş biraz olsun hafifletmeye çalışıyoruz. 2019-2020 futbol sezonunda Kulüplere sponsor ve katkı payını üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e kulüplerimin adına teşekkür ederim. Yeni sezon bütün takımlarımıza başarı huzur getirmesini dilerken kazasız ve belasın bir sezon geçmesi dileğiyle başarılar dilerim”. Dedi.
BEYAZGÜL BEN ASKF’NİN EMRİNDEYİM
2019-2020 futbol sezonunda Amatör takımlarına sponsor olan Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör küme fikstürü ASKF binasında çekildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’un programın yoğun olmasından dolayı Fikstür çekimine katılamayarak yerine vekili Selami Yıldız katıldı.
Başkan Vekili Yıldız yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadı. Başkanımız her zaman “Ben Amatör Spor Kulüplerimizin” emrinde olduğunu söyledi.
2019-2020 futbol sezonunda Şanlıurfa Amatör takımlarına sponsor olarak aynı zamanda lige katılım payı da Belediye tarafından ödenmektedir. Belediye olarak bizim tek amacımız spor ve sporcuya destek çıkarak Şanlıurfa’yı futbol kenti yapmaktır. Yeni sezon bütün takımlarımıza hayırlı olsun”. Dedi

20 TAKIM 2 GRUP HALİNDE OYNANACAK

201-2020 futbol sezonu Şanlıurfa’da 5-10-2019 Ekim Cumartesi günü başlayacak. 2 grup halinde oynanacak olan Büyükşehir Belediyesi 1. Amatör küme 20 takımla oluşmaktadır. Lig sonunda sezonu lider tamamlayan takımlar Süper Amatör kümeye yükselecekler.
A GRUBU
Viranşehir Belediyespor, Viranşehir Eğitim, Yukarı Göklü, Viranşehirspor, 75. YIL MTL, Yenişehirspor, Harran Ovaspor, Reha Gençlikspor, Çamlıderespor Karşıyakaspor
B GRUBU
Eyyübiye Belediyespor, Genç karakeçilispor, Eyyüpspor, Yenihalspor, Badıllı Gençlikspor, Bozova Belediyespor, Viranşehir İdmanyurdu, Ceylanpınar TİGEMspor, Türk Telekomspor, Birecikspor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49