Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen’in Bayram mesaisi

HSK üyesi 44 Hâkim ve Savcıyı ağırladı

Büyükelçi Önen, Çin Yüksek Halk Mahkemesi Ulusal Hâkimler Kolejinin davetlisi olarak katıldıkları eğitim programı için Pekin’de bulunan, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyesi 44 Hâkim ve Savcıyı da Büyükelçilik konutunda kabul ederek onurlarına bir öğle yemeği verdi.

2018 Pekin Uluslararası Kitap Fuarı başladı

2018 Pekin Uluslararası Kitap Fuarı dün başladığını belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “72 ülkenin katıldığı Fuarda, Türkiye’den 2 Bin 696 eser Çinli kitapseverler ile buluşuyor. Fuar alanında bulunan Türkiye standı 26 Ağustos 2018 tarihine kadar gezilebilir” diyerek kitap ve okuma meraklılarının kitap fuarını mutlaka gezmeleri tavsiyesinde bulundu.

Milli gurumuz THY, dünyanın güven duyduğu bir marka haline geldi

Büyükelçi Emin Önen, Turkish Cargo, nesli tükenmekte olan 5 beyaz Gergedanı kargo uçağı ile başarılı bir şekilde Çin'e taşıdı. Milli gurumuz THY artık sadece ulaşımda değil en riskli kargolarda bile Çinli dostlarımız ve bütün dünyanın güven duyduğu bir marka haline geldi” diye konuştu.

Spor Kulüplerimizi Çin’e bekliyoruz

“Kulüplerimiz ne kadar çok taraftara ulaşırsa o kadar ekonomileri güçlenir ve marka değeri büyür2 diyen ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u ziyaret ettim ve Kulüplerimizin Çinli futbol severlere ulaşması konusunda hem fikir olduk” diyerek Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor Kulüplerini de Çin’e beklediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48