Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen’den Çin’de yaşayan Türk vatandaşlarına davet

Büyükelçi Emin Önen, “Pekin'de yaşayan vatandaşlarımızı bayramlaşmak için Büyükelçiliğimize bekliyoruz. Davetimize icabet edecek Çin’de yaşayan vatandaşlarımızın 20 Ağustos’a kadar [email protected] adresine bilgilerini iletmeleri rica olunur” dedi.

Büyükelçi Önen, bilindiği gibi geçtiğimiz mübarek Ramazan Bayramında da Çin Halk Cumhuriyetinde yaşayan Türk vatandaşlarını Büyükelçilik konutunda ağırlamış ve topluca bayramlaşma heyecanını yaşamışlardı.

Büyükelçiler toplantısından fırsat buldukça basın mensuplarına da çeşitli açıklamalarda bulunan Türkiye’nin Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, ABD’nin ekonomik kumpasını değerlendirirken ‘sınır komşumuz’ olarak tanımladığı Çin pazarına dikkat çekti.

Türkiye’nin ÇHC Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, “Şımarık müttefiklerle ticaret yapma mecburiyetimiz yok. Çin en önemli alternatifimizdir” dedi ve ABD saldırılarını atlatan Türkiye’nin dünyada itibarının daha da sağlamlaşacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49