Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Bursa Valisi İzzettin Küçük Göreve Başladı
 Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa'dan Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük, bugün göreve başladı.
Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa'dan Bursa'ya atanan Vali İzzettin Küçük, bugün göreve başladı. Vali Küçük, "Bursa'nın hatırı, her şeyin hatırının üzerinde olacaktır" dedi.
Merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi üzerine bulunan valilik binasına gelen Bursa'nın yeni Valisi İzzettin Küçük, Bursa protokolü ile tanışarak tokalaştı. Küçük, selamlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Ulu bir şehre geldiğimi biliyorum. Bursa, tarihin bütün görkemini bağrında taşıyan büyük bir şehir. Bursa, turizmiyle, sanayisiyle tam bir dünya şehri. Yarınların geleceğini inşa etmek anlamında çok güçlü bir potansiyeli var. İnşallah, bütün Bursalılarla, sivil toplum örgütleriyle istişare ederek güzel işler yapacağız. Yaptığımız işleri bu şehrin menfaati ve geleceği için kullanacağız. Bursa'nın hatırı, her şeyin hatırının üzerinde olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49