Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Bulut deneyimlerini anlatıyor
Ortadoğu ülkelerindeki büyük deneyimi olan Uluslararası Ticaret uzmanı Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Halil Bulut durmak bilmiyor.
Ak Parti Millet Vekili Aday adayı Halil Bulut ilçe belediyeleri, STK temsilcileri ve Ak parti teşkilatının ziyaret etti.  Uluslararası iş tecrübesi olan Bulut, Ziraat odası başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, BEŞİR Derneği il temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Vedat Beyyavaş, Bozova Ak parti ilçe başkanı Mehmet Akgün, Bozova Ziraat odası başkanı Suphi Aksoy, Şanlıurfa ili damızlık koyun keçi yetiştiriciliği birliği Başkanı Hasan Eyyüpoğlu ve Av. Azmi Aldemir'i ziyaret etti.
Halil Bulut,"Bugün bir çok STK temsilcisi, oda başkanı gibi odaları ziyaret ettik, hepsi bizi güzel karşıladı, kendi tecrübemizi projelerimizi anlattım güzel bir diyalog oldu hepsine teşekkür ediyorum" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48