Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Bugünden sonra eşime çiçek alacağım
Şanlıurfa’da internet aleminde fenomen haline gelen ve “Eşine çiçek almayan adam” olarak tanınan Ömer Aydoğdu Şanlıurfa’nın Yakubiye Mahalle Muhtar adayı oldu. Aydoğdu” İlk icraatım  bütün erkek arkadaşlarımla beraber eşlerimize çiçek alıp eve gideceğiz”
 
Doğal ve samimi mizacıyla videoları sanal alemde milyonlarca kez tıklanan Ömer Aydoğdu ayrım yapmadan tüm mahalleliye yardım edebilmek için muhtar adayı olduğunu söyledi.
 
Aydoğdu” Seçilirsem ilk icraatım bütün erkek arkadaşlarımla beraber eşlerimize çiçek alıp eve gideceğiz, park yapıp içini çiçeklerle dolduracağım, Mahalleme destek çıkacağım fakir, fukaraya bakacağım taziye evimiz yok onu yapacağız, Yakubiye’de otobüs durağı yok inşallah ona getireceğiz.
Bayanlar başımızın tacıdır ben daha önce düşünmüyordum çiçekte almamıştım ama bugünden sonra dost arkadaşlarımda söylüyorum eşlerinize çiçek götürün bayanlar güldür, çiçektir. Ev ev gezip kadınlara şiddet uygulanmasın diyeceğim ben şimdiye kadar eşimi şiddet uygulamadığı”belirti.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49