Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Buda Urfa plajı
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi  Atatürk Barajı kıyısında olan yer alan Bozova Çatak Sosyal Tesisleri tatile gitmeyenlerle dolup taşıyor.
Türkiye’nin sıcak illerinden bir olan Şanlıurfa’da hava sıcaklığın 46 derece gösterdiği termometrelerde tatile gidemeyen dar gelirli vatandaşlar Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Çatak dinlenme tesislerinde baraj gölüne girip tatilini günü birlik yapıyor.
Yeni yapılan düzelmelerle tam bir tatil köyünü andıran mekan Şanlıurfa'da yaşayanlar için güzel vakit geçirebilecekleri alternatif bir günü birlik tatil yeri oldu. Şehrin sıcak havasından kurtulmak isteyenler, soluğu Atatürk Baraj Gölü Çatak Tesislerinde hem serinleyen hem de balık tutan gençler, akşam saatlerinde güneş batmadan önce araçlarıyla Çatak tesislerine giden vatandaşlar burada  tatil yapmanın keyfini yaşıyorlar.Türkiye’nin en büyük baraj gölü olan Atatürk Baraj gölü Güneydoğu’luların tatil ihtiyacını karşılıyor. Yaz tatilinde maddi durumundan dolayı il dışına çıkmayan vatandaşlar günü birlik çatak tesislerinde yüzerek eğlenmeye çalışıyor.
Günü birlik gelen Piknikçiler “ Deniz manzaralı çok güzel bir yer  açık hava çocuklarımız suya giriyorlar tehlikeli ama gözümüz üzerlerinde büyükleri ile birlikte giriyorlar suya. Burada hem piknik yapıyoruz hem de biraz olsun serinliyoruz.” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49