Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Bu Yıl Altyapıya 45 Milyon Lira
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba bu yıl altyapıya ortalama 40 ile 40 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Şanlıurfa’nın Karşıyaka mahallesinde yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyen Fakıbaba, Şanlıurfa’nın dört bir tarafında alt yapı çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Şanlıurfa Belediye başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da yürütülen alt yapı çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi;” Yenice, Selçuklu, Devteşti bölgesinde, Maşuk’ta, Karşıyaka bölgesin de ve dağ eteğinde bu yıl ortalama 40 ile 45 milyon liralık alt yapı ve yol çalışması yapıyoruz. Ben arkadaşlarıma özelikle çok teşekkür ediyorum. İnşallah beni inanıyorum ki bu bölgeler gördüğünüz gibi hızlı bir şekilde konuta açılmış durumda. Diğer bölgelerde de bunlar devam edecek. Hakikaten Urfa genişleyecek ve Urfa’nın problemine de mutlaka bir çözüm getirmiş olacağız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49