Öne Çıkanlar sosyal medya eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi

Bu haber kez okundu.

Bu Tesislerde Lisanslı Futbolcular Yetiştirilecek

Geleceğin sporcularını yetiştirmek ve gençlerin doğru bir şekilde spor yapmalarını sağlamak amacıyla Şanlıurfa genelinde, bir çok tesis ve sportif çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eyyübiye ilçesine bağlı Adalet Caddesinde 38 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Futbol Dünyasını yapıyor.

İçinde Tenis kortlarının, Voleybol sahalarının, yürüyüş alanları ve salon sporlarının yer alacağı tesiste incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı.

Burada kamuoyuna yönelik bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Gelişen ve değişen Şanlıurfa'nın alt yapısını oluşturduklarını ifade etti.

Şanlıurfa'nın spor ile anılması için büyük bir tesisleşmeye gittiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi," Şanlıurfa’nın geleceği, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük projeleri ile daha farklı şekillenecek” dedi.

"Çocuklarımıza, gençlerimize güveniyoruz onlar için gece gündüz çalışıyoruz" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Yaptığımız tesisleri canlandıracak, madalyalar ve kupalar ile donatacak, bayrağımızı göndere çekecek olan Şanlıurfalı gençlerdir” şeklinde ifade etti.

Alt yapıya yatırım yaptıkça, gençlerin spora yönelmesini başardıkça Şanlıurfa’ya ödüller, dereceler, madalyaların geldiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Türkiye’nin en genç nüfusuna sahibiz bu yüzden gençlere yatırım yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde yer alan Lisanslı sporcular ulusal ve uluslararası turnuvalarda derece elde etmeye başladı. Güreş, tekvando, tenis, voleybol ve futbol’da ciddi dereceler elde etmeye başladık. Şanlıurfalı gençlere kadro olarak güveniyoruz uzman öğreticiler nezaretinde gelişmiş tesislerde çalışmalarını sağladıkça Şanlıurfa spor şehri olma yolunda ilerliyor. Ve Şanlıurfa, ismini de spor anlamında duyuruyor. Çocuklarımıza, gençlerimize güveniyoruz ve onlar için gece gündüz çalışıyoruz yaptığımız tesisleri canlandıracak, madalyalar ve kupalar ile donatacak bayrağımızı göndere çekecek olan Şanlıurfalı gençlerdir. Temmuz ayı gibi tesisimizi bitirip hizmete sunmayı planlıyoruz. Şanlıurfa’nın geleceği Büyükşehir Belediyemizin büyük projeleri ile daha farklı şekillenecek" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfahaberBuyuksehır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49