Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

“Bu kız bir gün sizden hesap soracak”
 Hakkari'deki saldırıda şehit düşen Şanlıurfa'nın Harran İlçesi kütüğüne kayıtlı İbrahim Taş'ın evinde hüzün var.
Dün gece saatlerinde PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda  Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi'nde 3 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Şehit düşen askerler arasında Harranlı Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın evine ateş düştü. Günün ilk ışıklarıyla birlikte acı haber aileye ulaştı. Gözyaşları sel olup aktı. Şehidin yakınları baba ocağında toplanarak acıyı paylaştı. Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı kızını görenler ise bir kez daha teröre lanet okudu.
Amcası oğlu, İbrahim Taş, “Demirtaş kendi evladının acısını biliyor mu? Baydemir kendi evladının acısını biliyor mu? Yeğeninin acısını biliyor mu?  Onlara sesleniyorum.  Aysel Tuğluk kendi evladının acısını biliyor mu?  Evlat acısını bir çeksinler bakalım.  İnşallah da çekerler.  Ama dilerim ki barış olur. Dilerim ki böyle bir zulüm olmaz.  Vatan sağ olsun ne diyelim!” Eğer gerekirse hepimiz ölmeye hazırız.  Ama şunu bilin ki bunlar hiçbir zaman iflah olmayacak.  Bu vatan için herkes ölmeye hazırdır.  Şehidimiz evli ve iki çocuğu vardı. 5 yıldır Hakkari’de askerdi.”
Baba Hüseyin Taş, “Bir İbrahim gider bin İbrahim gelir. Vatana canımız vatana feda olsun! Önceki akşam konuştum.  “Perşembe günü göreve gideceğim için telefonu kapatacağım” dedi o kadar.  Dua ettim gitti. Nitekim şehit olacakmış. Türkiye’nin başı sağolsun.  Başka diyecek bir şeyim yok. Bu ateşin sönmesini istiyorum. Bir İbrahim gitti başka İbrahimler gitmesin.
Amcaoğlu İbrahim Taş, şehidin  küçük kızını gösterek, “Bu kız bir gün sizden hesap soracak. Dilerim karşısına çıkmayasınız. Demirtaş, sonunda sen de öleceksin ama kimse sana 'Allah rahmet eylesin' demeyecek. Bizim Kürt arkadaşlarımız var şu anda yanımızdalar ama onlar böyle yapmıyor. Barış istiyoruz” diye tepkisini dile getirdi.
Şanlıurfa’nın Harran İlçesi'ne bağlı İmambakır Mahallesi’ndeki tek katlı evde yaşayan Jandarma Uzman Çavuş Şehit İbrahim Taş evli ve 7 aylık Kevser ile 2 yaşında Gamze isimli çocuk babasıydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49