Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Bozova’daki kazada sürücü hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre kaza Kaza Şanlıurfa-Adıyaman karayolu üzeri Atatürk Barajı civarında yaşandı. Kemal Tatar idaresindeki tır seyir halindeyken kontrolünü kaybederek, refüjde ağaç sulayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait su tankerine çarptı.

Meydana gelen kaza sonucu TIR sürücüsü Kemal Tatar ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire başkanlığına bağlı ekipler TIR’ın içerisinde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralı sürücü Kemal Tatar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bozova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada ilk tedavisi yapılan sürücü daha sonra Şanlıurfa’ya sevk edildi. Dün akşamdan bu yana tedavi altında olan 49 yaşındaki Tatar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49