Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Bozova Devlet Hastanesi, Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan Bozova İlçe Devlet Hastanesi, bugün itibariyle yeni binasında hizmet vermeye başladı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet KARA ile birlikte yeni Hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, hizmet aksatılmadan eski Hastaneden yeni Hastaneye taşındığını, bugünden itibaren Acil Servis, Poliklinik ve tüm birimleri ile yeni Hastanede hizmet vermeye devam edileceğini söyledi. Müdür Erkuş, Hastanenin arsasını babaları Mehmet YILDIRIM adına bağışlayan Enver YILDIRIM’a, Hastanenin Bozova’ya kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA’ya, Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN’e, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL’e, Hastanenin kanalizasyon probleminin çözülmesinde desteklerini esirgemeyen ŞUSKİ Genel Müdürü M. Emin ÖZÇINAR’a ve Hastaneye desteklerinden dolayı Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’a teşekkür etti.

Erkuş, Hastane ile ilgili konuşmasında, “Bozova halkımıza çok daha rahat, konforlu nitelikli, kaliteli ve çok daha ferah bir sağlık hizmeti sunacağız. Yeni Hastanemiz başta Bozova ilçemize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48