Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Bozova'da 4 Kişiyi Öldüren Zanlı Gaziantep'te Yakalandı

Olay geçtiğimiz Pazar günü Bozova ilçesine bağlı Kızlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Ramazan Ş. daha önceden aralarında husumet bulunan amcaları Müslüm ve Şeyho Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Ş.'nin silahla amcalarını, halası Narin ve yengesi Emine Ş.'ye ateş ederek öldürdüğü ileri sürülmüştü. Şüpheli şahsın Gaziantep'e geldiği bilgisi üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptığı çalışma sonucu, Ramazan S.'yi Akyol Mahallesi'nde bir eve yaptığı operasyonla yakaladı.

ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA
Söz konusu olayla ilgili yazılı açıklama yapan Şanlıurfa Valiliği de şüphelinin yakalandığını duyurarak "Meydana gelen olay ile ilgili olarak şüpheli R.Ş’ nin babası İ.Ş ve annesi G.Ş. gözaltındaki işlemlerinin ardından cinayetin azmettiricisi suçundan adli makamlara sevk edilmiş; İ.Ş tutuklanarak cezaevine konulmuş, G.Ş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Olayın şüphelisi R.Ş. isimli şahıs; Şanlıurfa İl J.K.lığı ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar sonucunda şüphelinin Gaziantep ilinde saklandığı bilgisine ulaşılması neticesinde Güziantep İl Emniyet müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçilerek yapılan müşterek operasyon ile 29 Ağustos 2018 tarihinde olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49