Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Biz Halkımıza Hizmet Etmek İçin Geldik
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve 13 İlçe Başkanıyla birlikte Dedaşı ziyaret ettiler. Dedaşı ziyaret eden Beyazgül desteklemelere konulan blokeler ve son zamanlar da sıkça tekrarlanmaya başlayan elektrik kesintileri ile Dicle Edaş Şanlıurfa bölge koordinatörü Neşet Demirbağ’dan bilgi aldılar.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasında şunları söyledi.  İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız ile beraberiz samimi bir şekilde gerçekten halkımızı yürekten teşekkür ediyorum. Çok haklı nedenleri var. Ama inşallah biz bu konu üzerinde uğraşıyoruz. Çözüm konusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz.
BAŞBAKANIMIZDAN RANDEVU ALACAĞIZ
Bugün buradayız yarında inşallah Ankara’ya veya biraz sonra Partide toplantı yapacağız. Ankara’ya Sayın Başbakanımıza yani sadece burada çözülecek bir konu olmadığını da biliyoruz. Sayın Başbakanımızdan randevu alacağız ne olursa olsun bunu çözeceğimize halkımızın inanmasını istiyoruz. Ama tabi ki süre vermek çok bir olay nasıl olacak nasıl olmayacak bunu büyüklerimizle ve başta Sayın Başbakanımızla konuşup inşallah halkımıza müjdeli haberler vermeyi planlıyoruz diye konuştu.
HALKIMIZ ÇOK HAKLI
Hem Bakanlarımızla, hem Genel Başkan yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle toplantılar yapıldı ve yapılma ya devam ediyor. Ama hakikaten halkımız o kadar haklı ki bu iş ya olacak ya olacak kardeşim bunun başka çaresi yok. Allah’ın izniyle çok kararlı bir şekilde ilçe başkanlarımızla oraya gidip biz bunu daha detaylı bir şekilde çünkü her toplantıda daha farklı şeyler çıkıyor. Daha detaylı bir şekilde çözmek için daha büyük bir çaba sarf edeceğiz diye konuşmalarına devam etti
BİZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK
Halkımız lütfen bunlardan emin olsunlar biz onlara hizmet etmek için geldik. Vallahi uyumuyoruz yatmıyoruz. Ama dışardan göründüğü gibi hemen biz bunu günde çözeriz demekle de bu iş olmuyor. Ciddi bir şekilde Sayın Başbakanımızla gidip bu işi bütün arkadaşlarımız bir arada bu işi nasıl çözeceğiz özelleştirmeyi nasıl yapacağız bu konuda çalışmalara yürüteceğimizden halkımız emin olsun dedi.
Daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şunları söyledi. Sayın Milletvekilim ve İlçe Başkanlarımız ile Dedaşa geldik. Elbette ki İlçe Başkanlarımız da, Milletvekillerimiz de, bizlerde sahadalar ve sorunları biliyorlar.
BİR KISIN ÇİFÇİMİZİN HESABI BLOKE EDİLMİŞ
Ramazan günü bir kısın evlerimiz de sular, elektrikler dolayısıyla kesik ola biliyor buzdolaplarımız çalışmıyor. Yine bir kısım çiftçilerimizin hesabı halen bloke edilmiş durum da benzer sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için gerekli görüşmeyi yaptık ancak şunu gördük bu tamamen Dedaşın Şanlıurfa ayağında çözülecek bir sorun değil diye konuşmalarına devam etti.
ŞANLIURFA’NIN VE BİZİM ANA MESELEMİZ
Ankara ve Dedaşın anonim şirketinin sahipleriyle de görüşülmesi gereken konuşulması gereken bir konu birçok sorun var. Ama bunu inşallah çözeceğiz bu bizim Şanlıurfa’mızın ve bizim ana meselemiz devam eden günlerde Ankara da çalışmalarımız devam edecek. Ne gerekiyorsa yol alacağız Allah’ın izniyle İnşallah yakında sorunu tümüyle çözme noktasına geleceğimize inanıyorum dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49