Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

"Biz Anadoluyuz" Projesinde 180 Öğrenci İstanbul'a Uçtu
Haliliye Belediyesi ve Haliliye Kaymakamlığının işbirliğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Haliliye İlçesinden 180 öğrenci, 14 görevli personel ile toplam 194 kişi için GAP Havaalanında uğurlama programı düzenlendi. Programa Haliliye Belediye Başkanvekili Abdurrahman Beyaz, Meclis üyeleri Mahmut Saatçi ve Mehmet Keskin ile Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de katıldı. İstanbul’a gidecek öğrencilerle bir araya gelen Başkanvekili Beyaz ve Kaymakam Yılmaz, öğrencilerden Şanlıurfa’nın kültürünü İstanbul’da görüşecekleri kişilere en iyi şekilde aktarmalarını istedi.
Hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından öğrenciler bindikleri özel uçakla İstanbul’a uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49