Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Biz Anadoluyuz 2019 Programı Başladı
Şanlıurfa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinasyonunda, Şanlıurfa Suruç ilçesinde eğitim gören 15 yaş altı öğrencilerin katıldığı 45’er kişilik iki kafile, bu sabah Şanlıurfa GAP Havalimanından kalkan uçaklarla Trabzon ve İstanbul’a yolculandı. Suruç’tan öğrencilerin katılacağı iki kafile daha bugün Trabzon ve İstanbul’a uçacaklar.
Biz Anadoluyuz projesinin uygulandığı 21 doğu ilinden batı illerine ve Karadeniz bölgesindeki şehirlere öğrencilerin karşılıklı gerçekleştirdiği ziyaretlere katılan öğrenciler, eşleştirilen akranlarının evlerinde kalıyor. Dört gün, üç gece süren ziyaret süresince şehirlerin tarihi turistik yerlerini ziyaret etme fırsatı bulan öğrencilere Belediyeler ve Kaymakamlıklar ev sahipliği yapıyor.
Şanlıurfa’dan 2017-2018 yılı içerisinde İstanbul iline 27 kafile, Trabzon iline 11 kafile Perşembe gidiş, Pazar dönüş şeklinde 5805 öğrenci ve 431 görevli katıldı. Yine ilimizi temsilen 2018 yılında Çanakkale kurtuluşu programına 5 öğrenci ve 1 görevli iştirak etti. Proje kapsamında İstanbul Teknofes programına Şanlıurfa’dan 45 kişi katıldı. Aynı yıl, İstanbul ve Denizli illerinden öğrenciler de Şanlıurfa’da misafir edildiler. 24-25 Nisan 2019 tarihlerinde de Kırıkkale ilinden 5 kafile öğrenci Şanlıurfa’da konuk edilecek.
Biz Anadoluyuz projesi dahilinde Şanlıurfa merkez ve ilçelerden 14 Mart – 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında 36 kafile ile 1502 öğrenci ile 108 görevli daha gezi programlarına katılacak. Programın tamamlanmasıyla gezilere katılan öğrenci ve görevli sayısı toplam 7852 kişi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48