Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Biter, Harran'ı Dünya'ya Tanıtmak İçin Aday Oldum

AK Parti’den Harran Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamasının ardından, çalışmalarına ara vermeden devam eden Ahmet Biter, artık köy görünümündeki ilçeyi daha sosyal, daha çevreci, daha yaşanır hale getireceklerini belirtti. “Halkımıza daha kaliteli yaşanır ortamlar sağlamak, Tarihi ilçeyi turizm kazandırmak en büyük hedefimizdiri"dedi.

Biter," Dünyaca ünlü ilk Üniversiteye sahip olmakla övündüğümüz ve yer altı ile yer üstündeki diğer değerlerinin bulunduğu Harran'da yeterli destek yerel yönetim tarafından verilmiyor. Buraya gelen turistlerin konaklayacağı, çalışan kamu kurumların kaldığı bir lojmanının olamayışı ilçeye çok büyük zarar veriyor, gelen turist konaklamıyor, ayrıca burada çalışan kamu memurları yeterli lojman olmadığından Şanlıurfa'ya gidiyor, gelen turistlerde bir saat gezip daha sonra ayrılıyor, çünkü konaklama imkanı yok, Harran esnafına para kazanamıyor. Ayrıca tarihi yerlerde yeterince hizmet yok ben burada doğup büyüdüm, siyaseti ilk olarak 2000 yılında muhtarlıktan başladım ve daha sonra Harran'ın kalkınması için aile şirketi ile burada bir çok yatırım yaptık, şimdi AK Parti'den Harran Belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Harranlı hemşehrilerimin de desteğini arkama alarak doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum memleketim Harran'a çok güzel hizmetler kazandırabileceğimizin inancı içerisindeyim. Ben burada turistlerin konaklaması için otel yaptıracağım ayrıca kamu kuruluşundaki memurlar için Harran'da kalmalar için 1+1, 2+1 gibi lojmanlar yaptırarak hem çalışmalar burada kalsın hemde Belediye'ye bir gelir olsun, Harran'da o kadar güzel tarihi yerler var ki bunları tur firmalarıyla iyi tanıtım turistleri ağırlamak istiyoruz, Harran'da yaptığımız hizmetler orda da iyi bir ekipleri biz Harran'ı köy statüsünden kurtarıp hak ettiği değeri vereceğiz Tüm bu duygu ve düşüncülerle Harran’ımıza ve Harranlı hemşehrilerimize hizmet amacıyla çıktığımız bu yolun hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Benden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürlerimi iletir, aday adayı olan diğer tüm arkadaşlarıma da başarılar dilerim” diye konuştu.

Ahmet BİTER Kimdir?

1968 Yılında Harran'da Dünya'ya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini İlçede tamamladı. 1990 Harran Hükümet konağında Çaycı olarak ticaretin kenar yolundan başlayıp 1993 Yılına kadar Konakta bulunan devlet dairelerin kurum amir ve personellerine çay satıp Ticaret Hayatına Başlamıştır. 1994 yılında Harran hükümet konağı hemen yanı başında 4 m2 Karelik Bir alanda yaklaşık 10 yıllık ilçenin olmuş hali olmasına rağmen dükkan, esnaf, market vs olmazken teneke market adlı bir dükkan açıp ,ilçe sakinlerine daha iyi bir hizmet için esnaflığa bir adım daha ileri’ye yönelik hizmet anlayışı ile devam etmiştir. Artık fiziki ve fikir alışverişinde bulunup bunun akabinde 20 Ocak Adlı bir market açıp daha iyi hizmet için farklı projelere kendini adamış birisidir. Ahmet Biter 1998 Yılında BİTER KARDEŞLER LTD Şirketi Açıp devlet hizmet ve alımlarından faydalanmak adına ve onun gibi zahmet çekmek istemediği ilçenin işsiz kalmış mağdur olmuş insanlara iş istihdamı yaratmak ümidi ile BİTER KARDEŞLER LTD ŞİRKETİNİ Açmıştır.1998'den gelen hizmet anlayışı ve bu süre içerisinde Harran’a Tüp bayisi, Fırın, Resteorant, Petrol, ve düğün ve konferans salonu açıp yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlamıştır. Ahmet Biter Turkuaz Anonim A.Ş. Harran İlçe Temsilciliğini alıp bunun beraberinde Harran ova Adlı yerel Gazete temsilciliğini de getirmiştir. 2004 Tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Harran cumhuriyet Merkez Mahallesi Mahalle Muhtarı olarak seçilmiştir. Biter bir çok devlet kurumunda yemek, okul yapımı, inşaat, market gibi büyük işlere imza atmıştır. Biter 2012 2017 Yılları arası Harran İlçesi (AKOD) Ak Ocaklar Derneği İlçe Başkanlığı Yapmıştır.

Biter evli ve 6 Çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48